NOVO visokotlačno čiščenje

Novosti:
 

 

ULTRA visokotlačno čiščenje 150°C in 300 barov!

 So vaši tlakovci pred poslovno stavbo ali hišo že pošteno umazani od saj, mahu, zemlje ali maščobe? Je fasada vaše stavbe izgubila svojo sijočo barvo in je postala že skoraj sajasto črna? Imate na dvorišču, skladišču ali asfaltu oljnate madeže?

Če ste odgovorili pritrdilno, imamo za vas novo, revolucionarno storitev, ki je edinstvena na našem trgu! To je ULTRA visokotlačno čiščenje.

ULTRA visokotlačno čiščenje. Kaj je to? Izredno močan pritisk vode s 300 bari in segreto na 150°C. S čiščenjem z vodo pod pritiskom in paro vam lahko očistimo vso težko umazanijo. Brez dodatnih čistil lahko s to tehniko čistimo vse vrste kamna, betona, keramike, tlakovcev, oljne madeže, rjo na železu, fasade, grafite na zidovih, železne konstrukcije, delovne stroje, odstranjujemo žvečilne gumije…

ULTRA visokotlačno čiščenje je najučinkovitejši način čiščenja težke umazanije. Predstavljamo vam

7 prednosti storitve:

1.     nižja cena očiščene površine na m2,
2.     čiščenje nedostopnih površin (fasade,nadvozi, strehe, odročni kraji brez elektrike…), 
3.     brez čistil,
4.     čiščenje umazanije brez uničevanja materialov
5.     para topi maščobe in drugo umazanijo,
6.     para dezinficira,
7.     mokro peskanje (poleg pritiska vode dodajamo kremenčev pesek ali sodo bikarbono za še večjo učinkovitost na izredno umazanih površinah).

ULTRA visokotlačno čiščenje je nova storitev na slovenskem trgu, za katero smo v podjetju GLUMAC s.p. strokovno usposobljeni. Revolucionarna storitev je edinstvena zaradi kombinacije pare in visokega pritiska vode. V podjetju uporabljamo profesionalne stroje, s katerimi vam zagotavljamo profesionalno storitev. To pa pomeni garancijo na učinkovitost in prihranek za vašo denarnico.